Tjänster

Eftersom vår fokus ligger på att driva egna webbsidor är vår främsta tjänst att vi kan erbjuda möjligheter för reklam och marknadsföring till dig som vill synas på Internet. Vi har webbsidor inom många olika områden.

 

För den som är intresserad finns även möjlighet att ge oss i uppdrag att designa en webbsida. Vi kan utföra jobb av varierande slag beroende på vilken slags sida ni är ute efter och vilken funktionalitet som krävs.

Vi driver ett antal egna webbsidor inom olika områden så som finans, lån, försäkring, mode, mat och lite annat. Vi bygger ständigt fler sidor.
Även om vi fokuserar på att bygga sidor till oss själva jobbar vi även då och då med projekt åt andra. Vill du ha en webbsida kan vi göra en.
Vi jobbar mycket med SEO (sökoptimering) och att få webbsidor att synas i sökresultaten. Vi vet hur man får en sida att ranka högt.
Vad händer just nu?Vi erbjuder följande tjänster...

Reklam - Vår största tjänst måste ändå vara våra webbsidor och möjligheten att göra reklam på dessa sidor för att nå ut till våra besökare. Varje dag besöks vi av tusentals människor från Sverige (och även en del från andra länder) som är ute efter information och hjälp eller som vill utnyttja våra tjänster. Dessa besökare kan även bli dina kunder.

 

Eftersom vi har webbsidor med ganska specifik inriktning får vi även besökare som letar efter ganska specifika saker. Vår målgrupp är med andra ord lätt att identifiera. Vi kan hjälpa dig att synas och att få besökare / kunder som är intresserade av det som du har att erbjuda. Vi har bra CTR (Click Through Rate) på våra länkar och vi konverterar bra när det gäller försäljning etc.

Provisionsbaserat - Vi har sajter inom t ex lån, ekonomi, mode och en hel del annat. Många av våra webbsidor erbjuder bra tjänster för att jämföra och hitta aktörer inom det specifika området. Detta gäller exempelvis lån men även mode. Dessa webbsidor parar ihop människor som letar efter något speciellt med just det som de letar efter, vilket gör dem perfekta för annonsörer.

 

Ifall du vill få in besökare som köper något eller utför en handling (som att ansöka om lån) kan vi förmedla sådana till dig. Ifall de genomför ett köp (sale) eller annan handling (lead) kan du ge oss ersättning. Ifall du får betalt får vi betalt och i annat fall kostar det inget alls.

Webbdesign - Vanligen bygger vi webbsidor till oss själva men då och då kan vi även göra en sida till någon annan om det skulle bli aktuellt. Vi har stor erfarenhet av att bygga webbsidor från grunden och kan både webbdesign, struktur, SEO och användarvänlighet.

 

Ifall ni skulle vilja att vi gör en webbsida till er eller gör om en befintlig sida så att den blir modern, användarvänlig och snygg kan ni höra av er så berättar vi lite mer om hur vi jobbar och hur mycket detta skulle kosta.

Vad händer just nu? Marknadsför dig via oss
Vad händer just nu?
Våra besökare kan bli dina kunder

Vi har många sidor med ganska specifik inriktning på olika områden så som finans, lån, försäkringar, mode, resor, mat och en del annat. Vi hjälper dig gärna att få in lite nya kunder genom våra webbsidor.

 

Om du är intresserad av att synas på någon av våra sidor kan du kontakta oss så ger vi dig mer information om statistik, priser och annat relevant. Prisvärd kvalitativ reklam.

Vad händer just nu? Behöver du fixa till din sida?
Vad händer just nu?
Vi vet hur man gör en modern webbsida

Vårt jobb är att skapa snygga, moderna och användarvänliga webbsidor som folk gillar och gärna besöker fler gånger. Det vi gör till oss själva kan vi även göra till dig.

 

Har du en gammal webbsida som skulle behöva en makeover så att den blir anpassad till dagens Internet och dagens människor? Vi gör jobbet åt dig - snabbt och prisvärt.