Mer om företaget

Uttern & Sorken Webbproduktion har sedan 2008 arbetat med att utveckla och driva egna webbsidor. Vi har sidor inom många olika områden men fokus har sedan starten legat på ekonomi och lån.

 

Vårt mål har varit att skapa bra och informativa webbsidor där våra besökare helt utan kostnad kan få hjälp med info, jämförelser och andra smidiga tjänster som gör att det blir lättare att hitta rätt och spara pengar.

Vi driver ett antal egna webbsidor inom olika områden så som finans, lån, försäkring, mode, mat och lite annat. Vi bygger ständigt fler sidor.
Även om vi fokuserar på att bygga sidor till oss själva jobbar vi även då och då med projekt åt andra. Vill du ha en webbsida kan vi göra en.
Vi jobbar mycket med SEO (sökoptimering) och att få webbsidor att synas i sökresultaten. Vi vet hur man får en sida att ranka högt.
Vad händer just nu?Lite mer info om företaget

Uttern & Sorken Webbproduktion drivs av två killar från Småland som träffades på högskolan. Där formades idén om att producera webbsidor som vi sedan själv kan driva och vi började sakta men säkert arbeta mot att förverkliga den idén. Vi jobbar framför allt inom ekonomi och lån men även inom andra områden så som mode och mat. Vi är öppna för alla möjliga idéer så länge de känns intressanta och det kan tänkas finnas pengar att tjäna.

Vi som arbetar i företaget har erfarenhet av Internet, marknadsföring och webbproduktion sedan tidigare i olika utsträckning. Vi har med oss en hel del från utbildningar men även från tidigare erfarenheter. Vi har t ex jobbat med webbdesign och utbildning. Våra gamla kunskaper kommer givetvis till användning i vårt företag men vi lär oss samtidigt väldigt många nya saker hela tiden och det gör att företaget ständigt utvecklas och blir bättre.

Vad händer just nu?Företagsinfo

Uttern & Sorken Webbproduktion innehar F-skattesedel och är ett registrerat handelsbolag.

Organisationsnr: 9697365774


Vi har vårt kontor utanför Jönköping men tack vare Internet är hela världen inom räckhåll.

 

Kontaktuppgifter

Uttern & Sorken Webbproduktion

Ängsgatan 11

560 13 Hok

 

Du kontaktar oss enklast via mail.

Använd vårt kontaktformulär

 

Mailadress: uttsor@hotmail.com

Telefon: 070 - 482 11 20

Vad händer just nu? Marknadsför dig via oss
Vad händer just nu?
Våra besökare kan bli dina kunder

Vi har många sidor med ganska specifik inriktning på olika områden så som finans, lån, försäkringar, mode, resor, mat och en del annat. Vi hjälper dig gärna att få in lite nya kunder genom våra webbsidor.

 

Om du är intresserad av att synas på någon av våra sidor kan du kontakta oss så ger vi dig mer information om statistik, priser och annat relevant. Prisvärd kvalitativ reklam.