Våra arbetsområden

I första hand driver vi våra egna webbsidor och det tar i vanliga fall upp den mesta av vår tid. Att driva egna webbsidor innebär att man jobbar med väldigt varierande saker. Det gör att vi har en bred kompetens.

 

Vi jobbar med allt ifrån SEO, marknadsföring och utveckling till att skapa nytt innehåll, underhålla våra gamla sidor och att hitta på nya idéer till framtida projekt. Vi jobbar även mot externa samarbetspartners och kunder.

Vi driver ett antal egna webbsidor inom olika områden så som finans, lån, försäkring, mode, mat och lite annat. Vi bygger ständigt fler sidor.
Även om vi fokuserar på att bygga sidor till oss själva jobbar vi även då och då med projekt åt andra. Vill du ha en webbsida kan vi göra en.
Vi jobbar mycket med SEO (sökoptimering) och att få webbsidor att synas i sökresultaten. Vi vet hur man får en sida att ranka högt.
Vad händer just nu? detta är lite av det vi gör...

Webbmasters - Vi driver ganska många olika sidor och en del av dem är ganska stora. Det krävs en hel del arbete bara för att underhålla sidorna - vi uppdaterar med nytt relevant innehåll, ser till att allt det gamla är korrekt, bloggar, jobbar med Facebook och andra sociala medier etc. Vi utvecklar också de gamla sidorna med nya tjänster som våra besökare har nytta av.

Reklam / Marknadsföring - Vi driver våra sidor med syfte att tjäna pengar (och att ge våra besökare en bra upplevelse där de kan hitta det de söker). Vi tjänar våra pengar huvudsakligen på reklam och det krävs en hel del jobb med att hitta rätt typ av reklam och att anpassa den på ett bra sätt. Vi jobbar även med att marknadsföra våra sidor runt om på nätet, så att de syns.

Sökmotoroptimering - SEO är en av de allra viktigaste aspekterna för den som vill driva egna webbsidor. Vill du tjäna pengar behöver du besökare och de allra flesta besökarna kommer in via sökmotorer så som Google. Det är viktigt att dina sidor syns högt upp i resultaten. Därför jobbar vi ständigt med att förbättra vår ranking, både genom extern och intern SEO.

Research & Development - Som de flesta företag som vill utvecklas måste man satsa på nya idéer och att skapa nya saker. Vi jobbar konstant med att utveckla nya idéer till webbsidor som vi tror på men vi jobbar även med olika tjänster för de sidor vi redan har. Genom att erbjuda bra tjänster som ingen annan har kan vi locka besökare och ge dem något användbart.

Webbdesign - I första hand designar vi webbsidor till oss själva när det är dags att lansera en ny sida, men det är inte alltid nödvändigtvis så att vi bara gör webbsidor till oss själva. Ifall det finns intresse från annat håll för våra tjänster kan vi tänka oss att utveckla en sida åt någon annan. Inom företaget finns en hel del kompetens inom webbdesign som kan utnyttjas.

Vad händer just nu? Marknadsför dig via oss
Vad händer just nu?
Våra besökare kan bli dina kunder

Vi har många sidor med ganska specifik inriktning på olika områden så som finans, lån, försäkringar, mode, resor, mat och en del annat. Vi hjälper dig gärna att få in lite nya kunder genom våra webbsidor.

 

Om du är intresserad av att synas på någon av våra sidor kan du kontakta oss så ger vi dig mer information om statistik, priser och annat relevant. Prisvärd kvalitativ reklam.

Vad händer just nu? Behöver du fixa till din sida?
Vad händer just nu?
Vi vet hur man gör en modern webbsida

Vårt jobb är att skapa snygga, moderna och användarvänliga webbsidor som folk gillar och gärna besöker fler gånger. Det vi gör till oss själva kan vi även göra till dig.

 

Har du en gammal webbsida som skulle behöva en makeover så att den blir anpassad till dagens Internet och dagens människor? Vi gör jobbet åt dig - snabbt och prisvärt.